Denna del håller vi inte längre aktuella då det är så enkelt att via databaser se hästarnas tävlingsresultat.

---------------------

Hoppning 2009

– augusti Norska Mästerskapen finalen, 5:e placering i finalen blev just nedan nämnda Main Cruz med sin AnneMette Larsen i sadeln ett stort GRATTIS till den lyckade insatsen.

Chatezze (Cortez-u Jennie e Chagall)och Amanda Landeblad har också haft många bra placeringar bl. a i Strömsholm samt att hon varit utomlands och tävlat. I Falsterbo deltog såväl Chatezze som hennes son Chawa i flera klasser och Chatezze tog sig till lördagens 140 hoppning . Båda skötte sig utmärkt dock med något ”pet” så bara en omhoppning denna gång. 

Chawa med Jonna Ekberg i sadeln deltog också i NM i Danmark med en hedrande tredje placering i 145 hoppningen.
Båda hästarna som ju är mor och son deltager i årets SM i Karlstad.    Lycka till säger jag som uppfödare!

Cadence e Cardento u Main Mirco (stoet kommer från min uppfödning) visar framfötterna igen, han deltog i silverlaget Flyinge i allsvenskan och på Strömsholm placerade han sig dessutom 2:a i lilla GP rundan. Han har också placerat sig i 150 klassen på LCR sommartävlingar. Framgångarna radar upp sig.
Kul att ha ett syskon till honom, Main Card, hemma i stallet, det är samma far och mammorna är systrar.
Cadence är nu såld, han har flyttat till en svårklassryttare i Kalifornien i augusti 2009. Hoppas vi kan följa hans fortsatta bedrifter och att de inte byter namn på hästen, vilket tyvärr sker ibland.

Main Chris dotter Main Cruz e VDL Santa Cruz har kvalat in till slutfinalen i norska Mästerskapen, finalerna äger rum i Drammen (20 min söder om Oslo) den 12

– 14 augusti . Jag har tyvärr inte möjlighet att vara närvarande men ska hålla tummarna för en bra placering. Foto på Main Cruz finns under tävlingshästar. Norsk ägare Ellen och dansk ryttare AnneMette och de älskar sin häst och har fler svenska hästar i sitt stall norr om Oslo.

Dressyr 2009

– augusti, EM i Holland Rafael med ryttaren Fanny gick godkänt på som mest 64 % i resultat men säkert en del tävlingsnerver med i spelet, en bra erfarenhet av ett stort meeting, naturligtvis.
Fanny och Rafael (Trofé – u Jennie e Chagall) har verkligen flyt med framskjutna placeringar och vinster på dressyrbanorna där främst kan nämnas seger i klass FEI lagtävlansprogram för juniorer Strömsholm juni 09, säkert har hennes tränare Kristian von Krusenstierna stor del i dessa framgängar likväl som den välutbildade hästen Rafael.
NM gick i Middelfart i Danmark i maj månad där gick det jättebra laget kom på en hedrande andra plats och Individuellt kom Fanny och Rafael 7 a i küren stort grattis.
Nu väntar EM i Holland början av augusti ekipaget ska försvara de svenska färgerna i junior EM såväl i individuellt som i laget.
Rumba CS e Rubinrot u Salsa e Warsteiner har startat tävla med Lina Crabbe i sadeln. I slutet av juli var vi i Dagstorp och de vann första klassen på 70 % medan LA gav 65 %. Nu väntar snart lite flera tävlingar för det behövs erfarenhet av detta med tävlande.  Hoppas hästen också kommer att tycka detta är kul.

Bedömningar 2009

Fölvisning Troedsberga gav årets föl vid namn Donna Salsa CS e Don Schufro 51 p varav 10 på typen, det visste vi men tackar särskilt för, liksom siffran 9 på såväl trav som galopp, en stjärna är född helt enkelt!
ELIT, stolinje nr 3 verkar vara i hamn, mitt avelsmål att mormödrarna ska ha ett ELIT närmar sig med stormsteg Jenni e Chagall-Jovial-Mistral** moder till Rafael och Chatezze och mormor till Chawa har numera avkommor med både förärvningspoäng 7, 6 och 5 vilket gör att vi hoppas komma ifråga för en Elit utmärkelse denna höst 2009. JÄTTEKUL.

Dressyr 2008

Rafael och Fanny fortsätter med sina framgångar på dressyrbanorna. Två starter i Msv B 3, gjort kval till junior-SM, till vilket de kom med direkt. SM går 7-8 augusti i Hammrö och vi önskar dem verkligen lycka till! De har också hunnit med att starta Msv A med godkända resultat. Vi ser fram emot att de ger Stall CS ytterligare reklam. Stoet Jennie e Chagall-Jovial Mistral** som är mamma till Rafael har således givit såväl svårklasshäst i dressyr, Rafael, som i hoppning, Chatezze. Tyvärr har jag inga ston efter henne så min avel är avslutad på den linjen. Min privata ridhäst Finally e Rubignon 7 år är efter samma mamma och f n ej till salu.

Hoppning 2008

Cadence e Cardento u Main Mirco har kvalat in till Falsterbo med tre felfria 140 rundor  Vi önskar dem lycka till i årets 7 års championat!
Chatezze med Amanda Landeblad blev lagguld medaljör i Ridsportallsvenskan på Strömsholm
Chawa gör ett flertal bra placeringar i Grand prix-klasser för juniorer utomlands och är nu aktuell för junior-EM .
Main Cruz e VDL Santa Cruz u Main Chris e Robin Z u Main Point hoppar i Norgeserien med strålande resultat. Det flotta skimmelstoet har sin egen lilla fan club redan i Norge
Remain Forever e Everest u Main Point hoppar nu 145 klasser i Mexico.

Dressyr 2007

Min uppfödning Rafael född 1991 e Trofé u Jennie e Chagall har bytt ägare till en junior Fanny Kokotsaki, hon har börjat sin karriär på stor häst på Rafael med några LA-starter, de hann också med en MsvB 2 med en tredje plac på 68 % och mönstrade dessutom in till Stockholmsdistriktets satsande juniorer. Duktigt ekipage.

Tracy e Trofé u Ceyli e Ceylon u Soli e Illum tävlar med sin norska ägarinna Nina Bakketun med godkända resultat så vitt vi hitintills fått information.

La Lunette e Gauguin de Lully u Soli e Illum är också ute på tävlingsbanorna med goda resultat i LA bl a.
Rumba e Rubinrot u Salsa e Warsteiner vann på 49 p 3 års-testet i Knislinge i maj månad visare Pelle Holmestrand, hon deltog med förtjänst i semifinalen i Flyinge med Sandra Sterntorp i sadeln.
Samba e Blue Horse Hertug u Salsa e Warsteiner vann på 8,33 i genomsnitt Kvalitetstävlan i Vreta skolan Östergötland visare och ryttare var Josefin Linder. Hon fick bedömning 9 i utvecklingsbarhet.

Hoppning 2007

Chawa e Warsteiner u Chatezze med sin nya ryttare Jonna Ekberg har tävlat felfritt upp i 145 klasser.
Chatezze e Cortez u Jennie har tävlat framgångsrikt i Arezzo i Italien med Alexandra Bjärne.
Remain Forever e Everest u Main Point e Crown Point** tävlar nu 140 hoppning I Mexico.
Cadence e Cardento u Main Mirco e Irco Marco u Main Point äg Marina Björkman placerade sig 3 a i Breeers Trophy Flyinge samt 5:a I Scandinavian Open Falsterbo.
Han deltog förtjänstfullt i Unghäst-VM i Zangesheide med tre felfria rundor och ett oturligt nedslag i en runda.

Main King e Electro u Main Point hoppar 140 klasser med Linda Heed och blir nu såld till USA från bröderna Pettersson , Södertälje.

Dressyr 2006

Grattis till Maria Ohlsson och Rafael som tvälat på 64% i Msv och St George i Kristianstad Söndagen den 10 september.

Tracy och Lotte Kvist har startat sin tävlingskarriär med två starter i lätta klasser med goda 64%.

Hoppning 2006

Vi gratulerar Main Micra och Jens Persson till seger i 1.40 hoppning Ringsjöorten 20 augusti och också bästa skånsk uppfödda häst. Tack till Halvblodsklubben Malmöhus för det fina täcket.

Vi gratulerar Alexandra Bjärne och Chatezze e Cortez u Jennie ( Elitprem) e Chagall-Jovial till seger och placeringar i 1.30-klasser i DalaHoppet 2006, arrangör Falu Ryttarsällskap.


Klicka på bilden för att få den större.

Vi gratulerar även Chawa till bra resultat i Grand Prix-klassen i Bernstorffsparken i Köpenhamn.

Hoppning 2005

Grattis till Jens Persson och Main Micra som ständigt tar placeringar i hoppning, nu senast tog de en femte plats i 150 klassen i Vinslöv i maj

Jens som framgångsrikt hoppat min häst Chatezze e Cortez med stora framsteg. Ekipaget placerar sig i 140, 145 och 150 klasserna titt som tätt. En tredje placering 145 klassen i Varberg i juli och nu senast en 2a plats i Debyt i Värnamo i augusti.

Chatezze son 7 årige Chawa med Fredric Gustavsson i sadeln gick även i år i Falsterbo men också såg jag att han hade plac 3 i 145 klassen i våras i Lubeck. Jag önskar Fredric lycka till i det nya ridteam han numera tillhör. Har uttagits mot landslagssatsning.

Sandra Carlsson Flyinge placerar och tar segrar med Magica de Hex, en Garibaldi dotter till ovannämnda Main Micra

Remain for ever en Everest häst som har gått ner i lite lägre klasser p g av ägarbyte och därmed ryttarbyte men han gick bl a framgångsrikt med Erik Bohlin i Breeders två år på rad. Hustrun Theresia ska ha en stor del av äran p g av all skötsel och omsorg hon lägger ner på hästarna.

Linda Hed har tävlat Main King e Electro med bra resultat. Hästen har exporterats till USA. Vi hoppas på information om fortsatta framgångar. Förre ägaren var Mikael Pettersson med hustrun, Gabriellas föräldrar.

Dressyr 2005

Rafael e Trofé u Jennie med Maria Ohlson fortsätter uppåt i klaserna deras nye tränare Mattias Jansson på Viderup har givit ekipaget ett rejält lyft, nu tävlar de i St George och Intermediare I. Faktum är att alla rörelser går med glans och finputsas inför fortsatta tävlingar i svåra klasser.

Celeste e Gauguin de Lully u Ceyli är tillsmammans med sin ryttare Lotte Kvist uttagna till förtrupp på landslagsnivå tränas för Nina Bengtsson och Marie Louise Hellström. Ekipaget tävlade bl i Åstorp 20 mars och vill du se fler bilder på hästen kolla in på www.ponyprod.com så kan du se Lotte Kvist och hästen i deras Intermed I tävling. De deltog också i Lag SM på Öland i augusti laget blev visserligen sist men samtliga gjorde en bra tävling.

Hoppning 2004

Chawa e Warstein–Cortez
- Blev placerad i finalen i 6 årsklassen Breeders Flyinge

Chatezzee Cortez –Chagall-Jovial
- Vann 1 45 klassen med Kim Larsson i Täby samt har gjort flera framgångsrika starter under sensommaren.
- Kim Larsson och Chatezze som blev 3:a Jackpot Junior Grand Prix i 1.40 hoppningen på Södertälje Ridklubb den 21 November. Klicka här för fullständigt reslutat

Rafael e Trofé- Chagall – Jovial
- Maria Ohlsson och Rafael blev distriktsmästare för seniorer samt att deras start i Msv A gav en andraplacering i början av oktober. De tränar numera för Mattias Jansson Hviderup vilket givit dem en skjuts upp i klasserna.

Main Micra e Irco Marco – Crown Point- Quantas
-
Fick med sin ryttare Jens Persson en tredjeplacering i Stävie i maj klass 145

Main King (e Electro u Main Point)
- Linda Hed och Main King (e Electro u Main Point) som vann 1.40 klass på Södertälje Ridklubb den 20 November.

Dressyr 2004

Mina dressyruppfödningar hade stora framgångar i Trolleholm den 28 November.
Grattis till Maria Olsson och Rafael (e Trofé - Chagall) för en 3:e placering i Medelsvår A och Lotte Kvist och Celeste (e. Gauguin de Lully u. Ceyli e. Ceylon) som också placerat sig i Msv A 1 4 de plats.