La Lunette f-93 (Gauguin de Lully-Illum) utlånas f.n. till Johanna Brolin som är stipendiat vid Ehrengranatska Akademiskolan på väg mot svår dressyr.

----------------------
Kim Larsson tävlade Chatezze sommaren 2004


--------------------------
Main Micra f-93 (Irco Marco-Crown Point) och Jens Persson på prisutdelning i 140-klass i Kullabygden. Klicka här för att se en film på Main Micra


---------------------
Chatezze f-94 (Cortez-Chagall-Jovial) har tävlat framgångsrikt både med Helena Lundbäck och Kim Larsson. Har nu fått ny ryttare i Jens Persson, Blentarp. Bilden visar när hon som femåring blev andra placerad i Riks såväl i hoppning som i gångarter.


----------------------
Dressyr utbildaren Peter Hansen på Chatezze, Elmia Riks.

--------------------------
Celeste f-94 (Gauguin de Lully-Ceyli-Ceylon) tävlar framgångsrikt i dressyr med Lotte Kvist, Trollenäs. Debuterar denna vår i intermedieära klasser. Lycka till.

---------------------

Rafael med sin nya ägare Fanny Kokotsaki. Önskas lycka till på tävlingsbanorna. Tävlades innan i intermedieära av förra ägaren Maria Olsson.
Klicka här för att se en film

Klicka här för att komma till ryttarens hemsida


----------------------

Chawa f-98 (Warsteiner-Cortez) tävlar framgångsrikt i hoppning, unghästklasser med Fredrik Gustavsson, Grevagården, deltagit i bruksprov, ägd av Flyinge AB------------------------------

Main Cruz, ett treårigt skimmelsto med mkh 167 e VDL Santa Cruz med Main Chris som moder och Robin Z som fader med dubbla fullblod dessförinnan. En häst i Elitstoet Main Point linjen som givit många ytterst högklassiga medelsvår – till svårklasshästar.  Hästen är exporterad till tävlingsryttare i Norge sommaren 2007.
------------------------

df s d
Tracy - Ett 5 årigt sto brun med bläs och två vita ben. Hon är efter Trofé u mitt diplomsto Ceyli e Ceylon e Illum. Mormor är mitt gamla elitsto Soli Tracy är en typisk tävlingshäst med mycket bra motor, hon sätter verkligen sina bakben under sig och älskar att arbeta, tänker bara i en riktning dvs framåt i en positiv anda. Hon är lämplig för tävlingsryttare som kanske efter avslutad karriär vill satsa på kvalitets avel. Modern Ceyli har lämnat flera mycket bra avkommor som bl a sålts till Amerika. Tracy siktar som 6 åring mot dressyrtävlingar med Lotte Kvist i sadeln. Hon fick i fjol ett stoföl e Rubinrot som är sålt Klicka här för att se en film på Tracy

Klicka på bilderna för att få dem större.