2015

Hösten/förvinter

Main Card och Nelle Näs tävlar nu upp till 120 nivå med felfria rundor. Detta redan efter 4 månader tillsammans. Vi önskar dem varmt lycka till i framtiden.

Millan är på väg till sin nya ryttare och har därmed lämnat Örjan Larsson och deras tävlingsrundor bakom sig.

Salsa CS är fortsatt dräktig med Total Hope och finns nu hos Louise Tegnér i natursköna Ludvigsborg, Höör.

Don Xclusive CS är kvar på Jylland. Ditte har flyttat sin verksamhet norrut och är nu lite närmare Århus, så nu har vi en bra bit dit för att hälsa på ( 3 tim från Köpenhamn). Han tränas för kommande tävlingar och är till salu. En stor men ytterst lättriden häst med kvalifikationer för höga klasser. Supertrevligt temperament. Vi har nu löst tävlingslicens såsom utlandsägd häst i Danmark.

Donna Salsa CS och Louise har börjat träna för Karin Engström, Flyinge och det är nyttigt för båda.

Samba Light CS är nu helt återställt från sin sårskada och ska sättas igång i december. Hon har verkligen fått en härlig vila men nu väntar allvaret, till årsskiftet fyller hon ju 4 år. Med 83,3 % i treårstest bedömning hade hon kommit hela vägen i finalen treårsbedömning, som vi inte kunde deltaga i.

Övriga stall CS hästar har inte lämnat så mycket information till deras uppfödare ?! vilket vi verkligen uppskattar, så skärpning.

Sommar

Main Card nu såld till Sanna o Nelle Näs i Uppsala . Det är ju en perfekt juniorhäst, snäll och alltid positiv och mycket hoppglad, så jag är mycket glad att just dessa personer hittat ” Calle ” hos mig.
Nu får vi vänta på att de rider ihop sig och senare kommer ut på lite tävlingar. Stort Lycka till.

Don Xclusive CS 4 år e Don Schufro är i träning hos en duktig dressyr ryttare på Jylland. Han är ju en storväxt herre och behöver tid på sig att ta hand om hela sin kropp. Vi besöker dem varje månad och följer hans utveckling mot framtida tävlingshäst. Naturligtvis till salu för den som vill satsa vidare på honom. Annars är vårt mål att kvala mot Falsterbo året 2016.

Main Million tävlar nu på 120 och 130 nivå med varierat resultat. Örjan Larsson i sadeln.
Här letar vi efter en köpare som kan jobba vidare med markarbete och fortsatt tävling och kanske tänker lite framtida avel på denna fina blodslinje med många svårklasshästar i släkten.

Donna Salsa CS, nu 6 år letar efter sin nya ägare som kan träna lite byten under kommande höst och sedan ta ut henne på tävlingsstart. För film se, https://www.youtube.com/watch?v=gGVPFXvX-sM.

Samba Light CS har tyvärr fastnat i ett elrep och kommer inte till start i årets 3 års finaler. Allt har läkt perfekt men jag vill visa en 100 % häst och mycket väl förberedd vilket inte blivit möjligt p g av att skadan tagit läktid. Vi får blicka fram emot 4 års tävlingar/visningar.

Hot Salsa CS e Hot Line tävlar med segrar och placeringar i Msv B , ryttare och ägare är Maria Holmqvist, Rånäs. Hottan är syster med våra Don Schufro hästar, som är till salu.

Våren

Vår avkomma Samba Light CS e Sir Donnerhall I visas på kvalitetstävlan i Osby och får ett välförtjänt Diplom med 83,3 % direktkvalat till Breeders och bästa SWB häst.
En häst vi tror mycket på inför framtiden.

Main Card o Main Million tävlar på med Örjan Larsson i sadeln med varierat resultat men alltid positiva hästar som älskar att hoppa. Båda är till salu och vi hoppas hitta ryttare som kommer att visa hästarna i framtiden också på tävlingsbanan.

Donna Salsa CS, nu 6 år, e Don Schufro är i lätt träning hos Louise Tegnér och bor numera hos henne i Ludvigsborg, Skåne.