År 2006

SM-Helg Flyinge 8-10 December

Två av de deltagnade hästarna är stammar från Stall CS. Chatezze och Alexandra Bjärne startar i Junior SM. Cadence och Peter Ericsson deltar i inledande klasser. Vi önskar dem lycka till!


Main Micra till ny ägare

Vår rutinerade tävlingshäst Main Micra är såld till Anna-Lena Sköld med familj. Dottern Karin ska ha henne som läromästare och tävlingshäst samt att Anna-Lena är mycket avelsintresserad. Önskar dem all lycka i framtiden. Se vår film under tävlingshästar.


Dressyrhäst till Young Rider

Vårt duktiga tävlingssto La Lunette efter Gauguin de Lully u Soli (Elitprem) – Illum (der Löwe*) har fått ny ägare. Caroline Bengtsson, Stehag kommer att ha henne som läromästare och tävla henne i dressyr. Caroline har tävlat framgångsrikt upp till Elitnivå på ponny och vi önskar ekipaget lycka till på dressyrbanorna. Caroline har nu kommit igång med tävlandet och vi får bra rapporter från hennes pappa Ivar hon tävlar på Msv nivå och rider på 62,5 %. Vi hoppas också på en tävlingsbild från den familjen.


En stjärna byter ägare

Chatezze, vår svårklass häst har fått ny ryttare och ägare, familjen Bjärne med duktiga dottern Alexandra, önskas lycka till i Young Rider satsningar på SM, EM och NM nivåer i framtiden.

Klicka på bilden för att få den större.